CarePacks: «Vi ønsker å hjelpe folk å velge sunnere energipåfyll»

Vi kjenner alle at blodsukkeret faller fra tid til annen og i en hektisk hverdag er det enkelt å velge usunne alternativer med lite næringsinnhold. Gründer, Stig Ola Johansen har erfart dette selv og oppdaget et behov hvor det var manko på gode løsninger. Resultatet ble CarePacks – Et konsept med mål om å gjøre det enklere for folk å velge sunnere og smartere snacks.

Bilde: Stig Ola Johansen, gründer av CarePacks.

Johansen påpeker faktum at flere deler av verden preges av underernæring. Dette er en kontrast til oss i vesten som opplever motsatt problem og det er at det er stadig økende med overvekt og fedme. CarePacks har ambisjoner om å bidra i arbeidet mot å snu trenden og Johansen legger ikke skjul på at de har store planerom å utvide innenfor flere sektorer i fremtiden.

«Vi ønsker å hjelpe folk å velge sunnere energipåfyll uten at det går på bekostning av smak. Det skal være kvalitet i alle ledd!»

Selskapet ble etablert på Vinterbro utenfor Oslo i 2016 av Stig Ola Johansen og hans kone May-Rita Kappfjell. Ernæringsspesialist Tonje Elise Nordgård er medgründer og har stødig bakgrunn som tidligere ernæringsrådgiver for profilerte idrettsfolk. Hun har indeksert hele varekatalogen til CarePacks og tilbudet baserer seg på helsedirektoratets retningslinjer for sunn mat. «Vi bryr oss om folks helse og ønsker å være transparente. Vi skal alltid tilby det vi lover, og det er sunn mat.» fortsetter Johansen.

Sunn og energirik snacks til arbeidsplassen
I dag har selskapet store og mindre bedriftskunder som ser flere fordeler med å tilby CarePacks til sine ansatte. Det å ha sunne alternativer lett tilgjengelig på arbeidsplassen gjør godt for helsa og det gir drivstoff til å yte godt gjennom hele arbeidsdagen. Johansen liker å kalle det «Brain food» og der er havre det mest optimale. Derfor er det blant annet müslikuler med havre i alle CarePacks @work eskene.

Tilbudet deres er optimalisert i samråd med en topp-ti bedrift bestående av over ti tusen ansatte. Slik har de utviklet et allergivennlig tilbud hvor en stor grad av porteføljen er glutenfri. «Vi tilpasser oss hver enkelt bedrift og skreddersyr den perfekte pakken for å dekke kundens behov.» legger Johansen til. Man kan velge i et rikt utvalg av: nøtteblandinger, rischips, cookies, mørk sjokolade, tørket frukt og veganske müslikuler.

Care; Vi bryr oss
Selskapet er bygget opp rundt FNs bærekrafts mål om god helse, anstendig arbeid og økonomisk vekst, og ansvarlig forbruk og produksjon. For å motvirke svinn så sender de mat til Fattighuset. I tillegg samarbeider de tett med Norges Blindeforbund, Jobbhuset og de gir støtte til UNICEF via sitt konsept Life, Energy & Care.

«Vi er takknemlig for alle våre kunder som til daglig bidrar til vår felles misjon om å gjøre verden til et bedre sted å være.»

Alle CarePacks pakkes av Jobbhuset og Adaptor. Sistnevnte er et selskap eid av Norges Blindeforbund. Varene pakkes av mennesker som trenger hjelp til å komme seg ut i arbeid, og de som har behov for et tilrettelagt tilbud. Se video og bli kjent med menneskene bak blindeforbundet.
Video fra blindeforbundet:
https://www.youtube.com/watch?v=Nrx0Mrsr0LY&t=8s

Gründer av CarePacks, Stig Ola Johansen besøker menneskene bak Jobbhuset.
Foto: Elisabeth Kjellin

Vi gleder oss til å følge med og se CarePacks sin utvikling.


Under kan du finne våre produkter fra CarePacks.

 

Kan leveres fra 7. mai

Rice Chips

Lime&pepper Glfri 20g

Rice Chips Lime&pepper Glfri 20g

kr 907,00 pr. kilo

kr 18,14 pr. f-pak

kr 544,20 30pk
Kan leveres fra 7. mai

Nøttemiks

m/Blåbær 50g Carepacks

Nøttemiks m/Blåbær 50g Carepacks

kr 430,80 pr. kilo

kr 21,54 pr. f-pak

kr 646,20 30pk
Kan leveres fra 7. mai

Müsli Kuler

Chocolate Chip 24g Carepack

Müsli Kuler Chocolate Chip 24g Carepack

kr 1 030,83 pr. kilo

kr 24,74 pr. f-pak

kr 742,20 30pk
Kan leveres fra 7. mai

Rice Chips

Sweet Chili Glfri 250g

Rice Chips Sweet Chili Glfri 250g

kr 429,20 pr. kilo

kr 107,30 pr. f-pak

kr 858,40 8pk

Rice Chips

Sweet Chili Glfri 20g

Rice Chips Sweet Chili Glfri 20g

kr 907,00 pr. kilo

kr 18,14 pr. f-pak

kr 544,20 30pk