Restaurant Rest Bærekraft er i vinden som aldri før, men hos «Restaurant Rest.» har de tatt skrittet et kvantesprang lengre enn resten av bransjen. Her blir man servert mat i verdensklasse basert på råvarer som ellers ville blitt kastet, og i tillegg er alt av inventar i serveringslokalet gjenbruk.
Xa Xa Xa Xa har på rekordtid blitt et smakfullt «must» for sultne ganer på jakt etter førsteklasses, autentisk mat fra orienten.
Avvikshåndtering Er du klar over hvor god avvik- og reklamasjonshåndertingen vår er? Ønsker du å vite hvordan det funker? Klikk deg inn på saken da vel!
Kunde på 2 min Vanvittig enkel nettbutikk Det er fort gjort å bli kunde hos Eureca! Vi Eureca-mennesker forstår godt hvor hektiske dagene i matbransjen er – derfor tar det faktisk ikke mer enn 2 minutter å bli kunde og handle alt du trenger i Eurecas nettbutikk. Les hvordan her.
Bredt utvalg i ekspressfart Eureca har alt du trenger på ett sted – og leverer i ekspressfart helt inn til kjøkkenet ditt. Det nytter ikke å være Norges eneste ekspress engros om vi ikke har det du trenger. Derfor har vi et bredt utvalg varer som gjør at vi dekker det meste.
Gratis frakt fra 2500,- Du betaler ikke for store leveranser fra Eureca. Ved ordre som overstiger visse beløp ruller også godene inn utover et hurtig gjensyn med en av gepard- eller giraff-bilene våre.
Nye varenummer Et utvalg av produkter i kategorien frukt og grønt har fått nye varenummer. Se her for nye varenummer
Ring så er vi der innen 90 minutter Plutselig får du en stor booking, og da trenger du en partner som hjelper deg på stående fot – som ved å tilby ekspresslevering innen 90 minutter!
Bestill og få varene på 6 timer Med en standard Eureca-leveranse får du en rask levering på 6 timer! Vi kaller det bare Eureca-leveranser. Andre kaller det ekspressleveranser. Det er fort gjort – selv når du legger inn en vanlig leveranse hos oss. Les mer her.
ekspress engros Ekspress engros Eureca er Norges eneste ekspress engros. Det betyr at våre normalleveranser er det andre ville kalt ekspressleveranser! I Eureca jobber vi for å finne de beste løsningene for deg, selv når det kreves at vi må gjøre dette i full fart. Vi er der for å gjøre det lille ekstra – ekspressfort – for kundene våre. Les mer her.
Lofoten Lofoten har opplevd en fantastisk vekst de siste 30 årene; fra de begynte å lage fiskekaker i Stamsund i Lofoten i 1994 til å levere et bredt utvalg av sjømatprodukter til alle landets butikker. Bedriften har gått fra å være en liten, lokal leverandør til å bli en nasjonal merkevare.
BACALAO TIL FOLKET På 1600-tallet begynte vi nordmenn å produsere klippfisk her til lands, og på øya Tustna i Møre og Romsdal var det perfekte forhold om sommeren; kald, tørr nordavind og svaberg med klipper som fisken kunne tørkes på, derav navnets opprinnelse. Marianne og Preben Falster har nå tatt med seg den originale klippfisken fra Tustna til hovedstaden, og midt i Oslos Manhattan har de åpnet en restaurant for å servere førsteklasses bacalao til folket.
Hedone En smaksbombe med flying start. Mads Revheim-Skjolden og James Maxwell-Stewart hadde lekt med tanken på å åpne restaurant sammen i Oslo, og i mai 2022 ble det perfekte lokalet ledig. I september 2022 åpnet de Hedone; en kritiker-bejublet omakase-restaurant inspirert av de beste smakene fra Asia.
Santa Maria lanserer Snack Baser Santa Maria Snack Baser leveres som pellets og utvides opptil 5 ganger størrelse ved fritering. Ved å tilberede etter behov kan du tilby gjestene en fersk innbydende snacks. Og det viktigste av alt - ved å tilsette valgfritt krydder lager du din egen signatur snacks, unikt for ditt serveringsted.
Nyt Evergood kaffekapsler på din maskin! Våre kaffekapsler er kompatible med Nescafé®Dolce Gusto®*systemet og de fleste Nespresso®* -kapselmaskiner. Med denne nyheten finner du nå Evergood Kaffe på alle plattformer, uansett hvilken tilberedningsmetode du foretrekker.
Rorbua Rorbua har lange tradisjoner på Aker Brygge. Da Rorbua åpnet dørene for første gang var det med pizza og speilegg på menyen, og de hadde lenge et tradisjonelt pubkonsept. Gjennom årene er menyen endret og utvidet ved flere anledninger. Dagens Rorbua kan skilte med å ha et fullverdig pub- og restaurantkonsept.
Himmelspannet Osteeventyret i Hemsedal startet med et gammelt sagn og en drøm om å forvalte verdens beste, lokale råvarer, ta vare på lokale stølstradisjoner og skape arbeidsplasser i Hemsedal.
Eirawater Tilbake i 1990 satte norske geologer seg fore å finne det reneste drikkevannet i Norge. Den ble funnet i Eresfjord på Vestlandet og dette var starten på Eira.
Wangensten Wangensten produserer prisvinnende tradisjonsmat fra «rakfiskens vugge». Som en av de mestvinnende innen rakfisk-konkurranser, blant annet med 5 topplasseringer på Rakfiskfestivalen og 4 gull i NM i Rakfisk, så har denne tradisjonsbedriften virkelig bevist at de produserer rakfisk av aller høyeste kvalitet hvert eneste år.
Creamy I 2015 hadde Adnan Tasleem nettopp kommet hjem fra England hvor dessert-restauranter var på alle gatehjørner. Han ble overrasket over at det samme tilbudet ikke fantes i her til lands, og kort tid etter bestemte Adnan seg for å åpne Norges første dessert-restauranten i Oslo. Slik så Creamy dagens lys.
Eirik & Pedro Et bryllup var starten på Eirik & Pedros catering-eventyr, og i 2013 fikk de sitt første oppdrag med innspillingen av 71° nord. Siden den gang har deres unike cateringkonsept gjort dem til en ettertraktet følgesvenn for flere populære TV-programmer og eventyrlige eventer.
RollSushi Etter flere år på reise gjennom Asia hadde Alexander Ngo et ønske om å ta med seg alle sanseinntrykkene sine hjem til Norge for at nordmenn også skulle få oppleve smakene fra «det ekte asiatiske kjøkken». I 2019 åpnet han take-away-restauranten RollSushi på Majorstuen hvor han tilbyr autentisk og velsmakende kvalitets-sushi.
Kaikanten Kaikanten Delikatesser er en liten familiebedrift, som startet opp i Tromsø i år 2000, med fokus på bacalao. Helt siden oppstarten har de vært dediserte til å lage tradisjonell kvalitetsmat med den gode, hjemmelagde smaken.
Holmen Crisp Holmen brenneri har vært foredlingsbedrift for lokale produsenter rundt Mjøsa siden 1800-tallet. Bedriften ble fisjonert ut og flyttet til Kapp på 90-tallet hvor den ligger den dag i dag under navnet Holmen Crisp
Vinnerne av Eureca-fondet 2022 Aldri før har det vært viktigere å styrke kokkefaget i Norge, spesielt etter vakuumet pandemien etterlot seg i bransjen. Eureca ønsker å bidra med og øke rekrutteringen og interessen rundt kokkeyrket, og sikre fremtidig kvalitet i faget. Nå har juryen kåret årets vinnere som får støtte fra Eureca-fondet.
Jonathan Sushi For 2,5 år siden åpnet Jonathan Sushi på Bryn senter. Restauranten har god beliggenhet og fokuserer på å gi kundene det beste måltidet og servicen i bransjen. De siste årene har sushi-restauranten blitt svært populær og fått avdelinger både på Rykkinn og i mathallen på Steen og Strøm midt i Oslo sentrum.
Prima Brands og A. Idsøe I over 175 år har A. Idsøe vært en familiedrevet slakterforretning. De er kjent for sitt fokus på kvalitet og har et høyt kjøttinnhold i sine egenproduserte håndverksprodukt.
Ås stasjon Ås stasjon er en trivelig kafe´ som ligger ved skinnegangene til Østfoldbanen. Stasjonsbygget ble åpnet i 1879 og drives nå av Follo Futura, som er kåret til en av de beste arbeids- og inkluderingsbedriftene i Norge.
Det ypperste fra havet i over 120 år Norges eldste fiskeforretning holder til på Majorstuen og ble etablert i Christiania i 1901. Georg A. Nilsen har foret hovedstaden i 121 år og lever fortsatt i beste velgående takket være en kompromissløs dedikasjon til kvalitet