Eirik & Pedro Et bryllup var starten på Eirik & Pedros catering-eventyr, og i 2013 fikk de sitt første oppdrag med innspillingen av 71° nord. Siden den gang har deres unike cateringkonsept gjort dem til en ettertraktet følgesvenn for flere populære TV-programmer og eventyrlige eventer.
RollSushi Etter flere år på reise gjennom Asia hadde Alexander Ngo et ønske om å ta med seg alle sanseinntrykkene sine hjem til Norge for at nordmenn også skulle få oppleve smakene fra «det ekte asiatiske kjøkken». I 2019 åpnet han take-away-restauranten RollSushi på Majorstuen hvor han tilbyr autentisk og velsmakende kvalitets-sushi.
Kaikanten Kaikanten Delikatesser er en liten familiebedrift, som startet opp i Tromsø i år 2000, med fokus på bacalao. Helt siden oppstarten har de vært dediserte til å lage tradisjonell kvalitetsmat med den gode, hjemmelagde smaken.
Holmen Crisp Holmen brenneri har vært foredlingsbedrift for lokale produsenter rundt Mjøsa siden 1800-tallet. Bedriften ble fisjonert ut og flyttet til Kapp på 90-tallet hvor den ligger den dag i dag under navnet Holmen Crisp
Jonathan Sushi For 2,5 år siden åpnet Jonathan Sushi på Bryn senter. Restauranten har god beliggenhet og fokuserer på å gi kundene det beste måltidet og servicen i bransjen. De siste årene har sushi-restauranten blitt svært populær og fått avdelinger både på Rykkinn og i mathallen på Steen og Strøm midt i Oslo sentrum.
Prima Brands og A. Idsøe I over 175 år har A. Idsøe vært en familiedrevet slakterforretning. De er kjent for sitt fokus på kvalitet og har et høyt kjøttinnhold i sine egenproduserte håndverksprodukt.
Ås stasjon Ås stasjon er en trivelig kafe´ som ligger ved skinnegangene til Østfoldbanen. Stasjonsbygget ble åpnet i 1879 og drives nå av Follo Futura, som er kåret til en av de beste arbeids- og inkluderingsbedriftene i Norge.
Det ypperste fra havet i over 120 år Norges eldste fiskeforretning holder til på Majorstuen og ble etablert i Christiania i 1901. Georg A. Nilsen har foret hovedstaden i 121 år og lever fortsatt i beste velgående takket være en kompromissløs dedikasjon til kvalitet
Eureca 5 år 10. oktober fyller Eureca 5 år. I løpet av den tiden har vi gjort mye spennende sammen med serveringsbransjen i Oslo. Og vi gleder oss stort til fortsettelsen.
LOCO Den plantebaserte dagligvarebutikken så dagens lys i slutten av juni i år. Allerede valfarter veganere fra hele stor-Oslo til de nyåpnede lokalene på Sagene for å fråtse i deres store og eksklusive utvalg. I helgene koker det visst ekstra mye i butikken, ikke minst takket være smakfulle, veganske bakervarer som tydeligvis gjør folk helt loco!
Trollcruise Med sine klassiske trebåter har Trollcruise skapt magiske og minneverdige opplevelser for nordmenn og turister siden 80-tallet. Nå som pandemien er akterutseilt, og med nye og spennende maritime konsepter ombord, er publikums hunger etter lystseilas med event-båtene større enn noen gang.
Arena Catering Arena Catering består av tospannet Henrik Flesche og Thomas Bergseng. Med nesten 20 års erfaring i bransjen, fra blant annet De fem stuer og Statholdergaarden , kan Vestby skryte av å ha en cateringbedrift i nabolaget på aller øverste mathylle.
Gladbakst Frida Anker Kulmus er gründeren med alle hattene i smørbakst-konseptet Gladbakst. Etter å ha jobbet en årrekke i kafe´bransjen begynte hun å bake selv, og i 2019 startet Frida opp sin én-kvinnes-bedrift som nå leverer spenstige og utradisjonelle bakervarer til Oslos kuleste kafeer.
Oppdatere leveringsadresse Eureca har oppdatert sitt transport-system, og i den forbindelse kan noen kundeforhold mangle leveringstidspunkt. Hvis du mangler leveringstidspunkt vil det bli løst ved å oppdatere leveringsadresse. Les hvordan her
Den Sorte Havre På Tveter gård i gamle Østfold har man gjort suksess med å gå tilbake til å produsere norsk urkorn av høyeste og reneste kvalitet. Svarthavre stod i fare for å bli borte i den norske flora, men familien Anstensrud har nå kunnet gi dette urkornet en renessanse. Og det kan vi takke hesten for.
Fuglen Et kaffeeventyr på to kontinenter: Oppkjøpet av en kafe´ for den nette sum av én krone ble starten på et kaffe-eventyr som har gitt gjenklag på andre siden av kloden. Lettbrent kaffe av høyeste kvalitet, cocktails og nordisk vintage design er nå like etterspurt i Tokyo som i Oslo, og den emigrerte Fuglen har i tillegg fått japanerne hekta på vafler.
Askim Frukt- og Bærpresseri Askim Frukt- og Bærpresseri har blitt tuftet på bærekraft og dugnadsånd i over 85 år. Med nye smaker og konsepter er bedriften en fremoverlent pensjonist som fortsatt vekker stolthet i nærmiljøet. Utsalgsbutikken er en spennende destinasjon i seg selv, og anbefales av Tripadvisor.
Spice Rootz I et avsidesliggende lokale i Haslum utenfor Oslo har lokalbefolkningen blitt bortskjemt med en indisk restaurant med en kokk i verdensklasse. Det er nok ikke mange av gjestene som vet at Daljit Singh har en fartstid andre kokker bare kan drømmen om; han har vartet opp diverse ikoner innen film- og musikkindustrien, og i tillegg har han vært kjøkkensjef på 5-stjerners hoteller og restauranter på 3 kontinenter.
Ekebergparken Ekebergparken har gått fra å ha et relativt dårlig rykte til å bli en av Oslos store attraksjoner. Takket være Christian Ringnes & Co kan besøkende nyte en eklektisk kunstsamling i vakker natur akkompagnert av byens beste utsikt, helt gratis. Østkantens lunger er en kunstopplevelse i verdensklasse.
Jarritos Jarritos har lesket strupen til tørste mexicanere i over 70 år, og siden 2017 har brusen vært tilgjengelig på det norske markedet. Den fargerike nykommeren fra Nord-Amerika har blitt populær på rekordtid, ikke minst takket være blodfans i det norske rapp-miljøet
Vidsjå restaurant Ved skianlegget på Tryvann ligger restauranten Vidsjå. Med Oslos flotteste utsikt, nye konsepter og en spennende og variert meny kan restauranten bli hovedstadens nye ”go to” sted for alle som vil oppleve noe utenom det vanlige.
Banh Mi Mellom Folketeatret og Gunerius ligger en av Oslos små, smakfulle hemmeligheter. Take-away-restauranten bærer samme navn som signaturretten Banh Mi; en vietnamesisk baguette som er så god at konkurrentene har forsøkt å stjele oppskriften.
Stasjonskafeen I et gammelt stasjonsbygg fra 1881 på Kråkstad stasjon åpnet det i mars en sjarmerende nabolagskafe´ til stor glede for lokalbefolkningen.
GASTRONAUT Gastronaut har mer enn 40 års fartstid i Horeca-bransjen og sitter på eksklusive agenturer på produkter fra kontinentet. De er én av få i bransjen som kombinerer salg av spiselige produkter med hardware.
MISS GIN GARDEN Siden starten har formålet med bedriften vært klokkeklar: å spre gleden ved den vietnamesiske matkulten til det norske folk. Tydeligvis har nordmenn rettet smaksløkene mot Vietnam da omsetningen allerede har doblet seg siden oppstarten i fjor.
La Maison For alle som har savnet et skikkelig bra sted å spise på Ullern så har bønnene nå blitt hørt. I våres åpnet nemlig stjernekokk Gregory Paul, kjent blant annet som dommer i Masterchef, en kafe´/restaurant i menighetslokalene til Ullern kirke.
Finalist Årets Kokk 2021 Etter 6 måneders forberedelse har endelig Oslogutten Aleksander Løkkeberg Vartdal og teamet hans vært i ilden i Norges tøffeste kokke-konkurranse.
Kandidat til Årets Kokk 2021 Aleksander Løkkeberg Vartdal (26) fra Oslo har allerede en imponerende merittliste å vise til, med blant annet topp-plasseringer i kokkekonkurranser både i Norge og internasjonalt. 19. oktober går han for gull i Årets Kokk 2021 for å bli Norges representant i prestisjefylte Bocuse d´Or; gastromiens formel 1.
Eureca engros 4 år 10. oktober 2017 så Eureca engros dagens lys. Unnfangelsen skyltes at man lenge så et voksende behov og et potensielt marked for en mindre og raskere aktør i hovedstadsområdet. Bildet er fra åpningsdagen den 10.10 kl 10:00