Santa Maria lanserer Snack Baser Santa Maria Snack Baser leveres som pellets og utvides opptil 5 ganger størrelse ved fritering. Ved å tilberede etter behov kan du tilby gjestene en fersk innbydende snacks. Og det viktigste av alt - ved å tilsette valgfritt krydder lager du din egen signatur snacks, unikt for ditt serveringsted.
Nyt Evergood kaffekapsler på din maskin! Våre kaffekapsler er kompatible med Nescafé®Dolce Gusto®*systemet og de fleste Nespresso®* -kapselmaskiner. Med denne nyheten finner du nå Evergood Kaffe på alle plattformer, uansett hvilken tilberedningsmetode du foretrekker.
Rorbua Rorbua har lange tradisjoner på Aker Brygge. Da Rorbua åpnet dørene for første gang var det med pizza og speilegg på menyen, og de hadde lenge et tradisjonelt pubkonsept. Gjennom årene er menyen endret og utvidet ved flere anledninger. Dagens Rorbua kan skilte med å ha et fullverdig pub- og restaurantkonsept.
Himmelspannet Osteeventyret i Hemsedal startet med et gammelt sagn og en drøm om å forvalte verdens beste, lokale råvarer, ta vare på lokale stølstradisjoner og skape arbeidsplasser i Hemsedal.
Eirawater Tilbake i 1990 satte norske geologer seg fore å finne det reneste drikkevannet i Norge. Den ble funnet i Eresfjord på Vestlandet og dette var starten på Eira.
Wangensten Wangensten produserer prisvinnende tradisjonsmat fra «rakfiskens vugge». Som en av de mestvinnende innen rakfisk-konkurranser, blant annet med 5 topplasseringer på Rakfiskfestivalen og 4 gull i NM i Rakfisk, så har denne tradisjonsbedriften virkelig bevist at de produserer rakfisk av aller høyeste kvalitet hvert eneste år.
Creamy I 2015 hadde Adnan Tasleem nettopp kommet hjem fra England hvor dessert-restauranter var på alle gatehjørner. Han ble overrasket over at det samme tilbudet ikke fantes i her til lands, og kort tid etter bestemte Adnan seg for å åpne Norges første dessert-restauranten i Oslo. Slik så Creamy dagens lys.
Eirik & Pedro Et bryllup var starten på Eirik & Pedros catering-eventyr, og i 2013 fikk de sitt første oppdrag med innspillingen av 71° nord. Siden den gang har deres unike cateringkonsept gjort dem til en ettertraktet følgesvenn for flere populære TV-programmer og eventyrlige eventer.
RollSushi Etter flere år på reise gjennom Asia hadde Alexander Ngo et ønske om å ta med seg alle sanseinntrykkene sine hjem til Norge for at nordmenn også skulle få oppleve smakene fra «det ekte asiatiske kjøkken». I 2019 åpnet han take-away-restauranten RollSushi på Majorstuen hvor han tilbyr autentisk og velsmakende kvalitets-sushi.
Kaikanten Kaikanten Delikatesser er en liten familiebedrift, som startet opp i Tromsø i år 2000, med fokus på bacalao. Helt siden oppstarten har de vært dediserte til å lage tradisjonell kvalitetsmat med den gode, hjemmelagde smaken.
Holmen Crisp Holmen brenneri har vært foredlingsbedrift for lokale produsenter rundt Mjøsa siden 1800-tallet. Bedriften ble fisjonert ut og flyttet til Kapp på 90-tallet hvor den ligger den dag i dag under navnet Holmen Crisp
Vinnerne av Eureca-fondet 2022 Aldri før har det vært viktigere å styrke kokkefaget i Norge, spesielt etter vakuumet pandemien etterlot seg i bransjen. Eureca ønsker å bidra med og øke rekrutteringen og interessen rundt kokkeyrket, og sikre fremtidig kvalitet i faget. Nå har juryen kåret årets vinnere som får støtte fra Eureca-fondet.
Jonathan Sushi For 2,5 år siden åpnet Jonathan Sushi på Bryn senter. Restauranten har god beliggenhet og fokuserer på å gi kundene det beste måltidet og servicen i bransjen. De siste årene har sushi-restauranten blitt svært populær og fått avdelinger både på Rykkinn og i mathallen på Steen og Strøm midt i Oslo sentrum.
Prima Brands og A. Idsøe I over 175 år har A. Idsøe vært en familiedrevet slakterforretning. De er kjent for sitt fokus på kvalitet og har et høyt kjøttinnhold i sine egenproduserte håndverksprodukt.
Ås stasjon Ås stasjon er en trivelig kafe´ som ligger ved skinnegangene til Østfoldbanen. Stasjonsbygget ble åpnet i 1879 og drives nå av Follo Futura, som er kåret til en av de beste arbeids- og inkluderingsbedriftene i Norge.
Det ypperste fra havet i over 120 år Norges eldste fiskeforretning holder til på Majorstuen og ble etablert i Christiania i 1901. Georg A. Nilsen har foret hovedstaden i 121 år og lever fortsatt i beste velgående takket være en kompromissløs dedikasjon til kvalitet
Eureca 5 år 10. oktober fyller Eureca 5 år. I løpet av den tiden har vi gjort mye spennende sammen med serveringsbransjen i Oslo. Og vi gleder oss stort til fortsettelsen.
LOCO Den plantebaserte dagligvarebutikken så dagens lys i slutten av juni i år. Allerede valfarter veganere fra hele stor-Oslo til de nyåpnede lokalene på Sagene for å fråtse i deres store og eksklusive utvalg. I helgene koker det visst ekstra mye i butikken, ikke minst takket være smakfulle, veganske bakervarer som tydeligvis gjør folk helt loco!
Trollcruise Med sine klassiske trebåter har Trollcruise skapt magiske og minneverdige opplevelser for nordmenn og turister siden 80-tallet. Nå som pandemien er akterutseilt, og med nye og spennende maritime konsepter ombord, er publikums hunger etter lystseilas med event-båtene større enn noen gang.
Arena Catering Arena Catering består av tospannet Henrik Flesche og Thomas Bergseng. Med nesten 20 års erfaring i bransjen, fra blant annet De fem stuer og Statholdergaarden , kan Vestby skryte av å ha en cateringbedrift i nabolaget på aller øverste mathylle.
Gladbakst Frida Anker Kulmus er gründeren med alle hattene i smørbakst-konseptet Gladbakst. Etter å ha jobbet en årrekke i kafe´bransjen begynte hun å bake selv, og i 2019 startet Frida opp sin én-kvinnes-bedrift som nå leverer spenstige og utradisjonelle bakervarer til Oslos kuleste kafeer.
Oppdatere leveringsadresse Eureca har oppdatert sitt transport-system, og i den forbindelse kan noen kundeforhold mangle leveringstidspunkt. Hvis du mangler leveringstidspunkt vil det bli løst ved å oppdatere leveringsadresse. Les hvordan her
Den Sorte Havre På Tveter gård i gamle Østfold har man gjort suksess med å gå tilbake til å produsere norsk urkorn av høyeste og reneste kvalitet. Svarthavre stod i fare for å bli borte i den norske flora, men familien Anstensrud har nå kunnet gi dette urkornet en renessanse. Og det kan vi takke hesten for.
Fuglen Et kaffeeventyr på to kontinenter: Oppkjøpet av en kafe´ for den nette sum av én krone ble starten på et kaffe-eventyr som har gitt gjenklag på andre siden av kloden. Lettbrent kaffe av høyeste kvalitet, cocktails og nordisk vintage design er nå like etterspurt i Tokyo som i Oslo, og den emigrerte Fuglen har i tillegg fått japanerne hekta på vafler.
Askim Frukt- og Bærpresseri Askim Frukt- og Bærpresseri har blitt tuftet på bærekraft og dugnadsånd i over 85 år. Med nye smaker og konsepter er bedriften en fremoverlent pensjonist som fortsatt vekker stolthet i nærmiljøet. Utsalgsbutikken er en spennende destinasjon i seg selv, og anbefales av Tripadvisor.
Spice Rootz I et avsidesliggende lokale i Haslum utenfor Oslo har lokalbefolkningen blitt bortskjemt med en indisk restaurant med en kokk i verdensklasse. Det er nok ikke mange av gjestene som vet at Daljit Singh har en fartstid andre kokker bare kan drømmen om; han har vartet opp diverse ikoner innen film- og musikkindustrien, og i tillegg har han vært kjøkkensjef på 5-stjerners hoteller og restauranter på 3 kontinenter.
Ekebergparken Ekebergparken har gått fra å ha et relativt dårlig rykte til å bli en av Oslos store attraksjoner. Takket være Christian Ringnes & Co kan besøkende nyte en eklektisk kunstsamling i vakker natur akkompagnert av byens beste utsikt, helt gratis. Østkantens lunger er en kunstopplevelse i verdensklasse.
Jarritos Jarritos har lesket strupen til tørste mexicanere i over 70 år, og siden 2017 har brusen vært tilgjengelig på det norske markedet. Den fargerike nykommeren fra Nord-Amerika har blitt populær på rekordtid, ikke minst takket være blodfans i det norske rapp-miljøet