Eureca-fondet 2022

De siste årene har det vært utfordrende å rekruttere tilstrekkelig med dyktige mennesker til kokkeyrket. Aldri før har det vært viktigere å styrke kokkefaget i Norge, spesielt etter vakuumet pandemien etterlot seg i bransjen. Eureca ønsker å bidra med og øke rekrutteringen og interessen rundt kokkeyrket, og sikre fremtidig kvalitet i kokkefaget, derfor vil Eureca også i 2022 dele ut midler fra Eureca-fondet.

I fjor var det Toum SD Ulseth, Viviane Felix Silva, Malene Rogdaberg Trå og Nils Flatmark som fikk hver sin del av fondet på 100 000,-

Vi er nå klare for å ta imot nye søknader fra dere! Kanskje det er akkurat deg vi kan hjelpe med å realisere en drøm denne gangen?

Hvem kan søke?

For å søke må du enten være kokkestudent, lærling eller kokk. Eureca-fondet skal være med å hjelpe kokketalenter så de kan nå sine mål. Fondet kan hjelpe med sponsorat, utdanning, utstyr, kurs eller til en helt sprø idé – Men bidraget må brukes på noe som er relevant til faget.

I søknaden må du fremlegge en plan på hva støtten skal gå til, og i etterkant må du sende inn dokumentasjon på hvordan du har brukt bidraget.

Dersom du blir en av de heldige utvalgte, vil vi i Eureca følge deg på våre sosiale kanaler. Bilder og/eller film må sendes inn i etterkant som igjen publiseres av Eureca for å vise at fondet har gått til gode formål. Dette igjen for å fremme faget.

Søknaden sendes til hei@eureca.no og merkes med Eureca-fondet.

Søknadsfrist for 2022 var 15. juni 2022 - Utdelingsdato: 1. september

Juryen

Dette er juryen som skal avgjøre hvem som skal få en del av Eureca-fondet:

  • Christer Rødseth, Kjøkkensjef på Vaaghals og Code Restaurant
  • Katarina Thylin , Direktør Analyse og Prosjekt hos ASKO  Norge
  • Jonas Werner Andersen, Kategorisjef hos NorgesGruppen
  • Thomas Ekenes-Fosback, Business Manager hos Orkla Confectionery & Snack
  • Jens-Petter Seljebu, Markeds-og logistikksjef hos Eureca engros AS
  • Ida Juliane Havnås, Styreleder hos Eureca engros AS
  • Celine E. Ekholt, Produkt og konseptutvikler for Oslofjord Conference Centerog tidligere vinner av fondet