Kokketalentene som fikk en del av Eureca-fondet i 2020

Eureca-fondet

De siste årene har det vært utfordrende å rekruttere tilstrekkelig med dyktige mennesker til kokkeyrket. Med et ønske om å øke rekrutteringen og interessen rundt kokkeyrket, og sikre fremtidig kvalitet i kokkefaget, opprettet Eureca engros Eureca-fondet i 2019. Det resulterte i fire utvalgte. I fjor var det Henrik Falkensten, Aron Espeland, Aleksander L. Vartdal og Kenneth Pettersen som fikk hver sin del av fondet på kr 100 000,-.

I disse tider er kokke- og restaurantbransjen ekstremt utsatt, og nettopp derfor ønsker Eureca å fortsette og bidra. Kanskje du er en av de heldige i år?

Hvem kan søke?

For å søke må du enten være kokkestudent, lærling eller kokk. Eureca-fondet skal være med å hjelpe kokketalenter så de kan nå sine mål. Fondet kan hjelpe med sponsorat, utdanning, utstyr, kurs eller til en helt sprø idé – Men bidraget må brukes på noe som er relevant til faget.

I søknaden må du fremlegge en plan på hva støtten skal gå til, og i etterkant må du sende inn dokumentasjon på hvordan du har brukt bidraget.

Dersom du er en av de heldige utvalgte vil vi i Eureca følge deg på våre sosiale kanaler. Bilder og/eller film må sendes inn i etterkant som igjen publiseres av Eureca for å vise at fondet har gått til gode formål. Dette igjen for å fremme faget.

Søknaden sendes til hei@eureca.no og merkes med Eureca-fondet.
Søknadsfrist: Søknadsfrist for 2020 er utløpt(14. juni) - Utdelingsdato: 1. september

Juryen

Juryen som skal avgjøre hvem som skal få en del av Eureca-fondet er:


• Christer Rødseth, Kjøkkensjef på Vaaghals og Code Restaurant

• Nina Borgen, Markedssjef hos ASKO Norge

• Jonas Werner Andersen, Kategorisjef hos ASKO Servering

• Thomas Ekenes-Fosback, KAM hos Unilever

• Torkel Stensrud, Daglig leder hos Eureca engros AS

• Ida Juliane Havnås, Styreleder hos Eureca engros AS