Eureca-fondet 2023
Etter flere krevende år for serveringsbransjen, ser vi endelig at situasjonen har forbedret seg, men det er fortsatt utfordrende å rekruttere nok dyktige mennesker til kokkeyrket. Derfor ønsker vi også i 2023 å hjelpe til med å støtte og løfte frem morgendagens kokker, så flere velger å bli en del av denne fantastiske bransjen.
I fjor var det Tonje Svee, Simen Johansen og Ola Kinserdal som fikk hver sin del av fondet på 100 000,-
Vi er nå klare for å ta imot nye søknader fra dere! Kanskje det er akkurat deg vi kan hjelpe med å realisere en drøm denne gangen?
Hvem kan søke?
For å søke må du enten være kokkestudent, lærling eller kokk. Eureca-fondet skal være med å hjelpe kokketalenter så de kan nå sine mål. Fondet kan hjelpe med sponsorat, utdanning, utstyr, kurs eller til en helt sprø idé – Men bidraget må brukes på noe som er relevant til faget.
I søknaden må du fremlegge en plan på hva støtten skal gå til, og i etterkant må du sende inn dokumentasjon på hvordan du har brukt bidraget.
Dersom du blir en av de heldige utvalgte, vil vi i Eureca følge deg på våre sosiale kanaler. Bilder og/eller film må sendes inn i etterkant som igjen publiseres av Eureca for å vise at fondet har gått til gode formål. Dette igjen for å fremme faget.
Søknaden sendes til hei@eureca.no og merkes med E ureca-fondet.
Søknadsfristen gikk ut15 juni for 2023 - Utdelingsdato: 1. september
Juryen
Dette er juryen som skal avgjøre hvem som skal få en del av Eureca-fondet:
- Christer Rødseth, Kjøkkensjef på Vaaghals og Code Restaurant
- Katarina Thylin , Direktør Analyse og Prosjekt hos ASKO Norge
- Jonas Werner Andersen, Kategorisjef hos NorgesGruppen
- Thomas Ekenes-Fosback, Business Manager hos Orkla Confectionery & Snack
- Jens-Petter Seljebu, Markeds-og logistikksjef hos Eureca engros AS
- Ida Juliane Havnås, Styreleder hos Eureca engros AS
- Celine E. Ekholt, Produkt og konseptutvikler for Oslofjord Conference Centerog tidligere vinner av fondet