Eureca: alt du trenger, levert i ekspressfart

Eureca har alt du trenger på ett sted – og leverer i ekspressfart helt inn til kjøkkenet ditt. Det nytter ikke å være Norges eneste ekspress engros om vi ikke har det du trenger. Derfor har vi et bredt utvalg varer som gjør at vi dekker det meste.

I Eureca liker vi å si at vi leverer så raskt til kundene våre at vi i praksis blir deres mobile lager. Det er dette vi kaller å være lagerløs! Men det nytter ikke å være lagerløs om vi ikke har alle varene du trenger tilgjengelig – til enhver tid. Vi har god og nær kontakt med alle leverandørene våre for å sikre at vi har de beste varene, og hvis du skulle ha et helt spesielt ønske – ja, da er vi åpne for å lytte til det også.

Vi ønsker å sette mye mer fokus på leverandørene våre. Derfor kan du lese historier om våre fantastiske leverandører gjennom hele året på hjemmesiden vår, og vi håper så klart at dette også frister dere til å prøve ut noen av deres spennende produkter.

I tillegg til at du får levert varene dine i ekspressfart, tilbyr Eureca alt det du får hos andre engros bedrifter. Vi vet at vi har gjort en god jobb når du ikke bare er litt fornøyd, sånn passe fornøyd, eller ganske fornøyd, men veldig fornøyd etter å ha handlet hos oss. Det er denne Eureca-holdningen som holder oss gående.