NM -Vi er stolt sponsor av Daniel Rosvold

Endelig har vi lov til å avsløre en stor nyhet om et spennende samarbeid vi den siste tiden har jobbet med. Denne kommende høsten arrangeres NM i kokkekunst, og i år er Eureca Engros stolt sponsor av deltaker Daniel Rosvold (28) og hans commis, Robert Elias Rydland (22), som i dag ble annonsert som to av årets kvalifiserte.

I forbindelse med arrangementet som i år arrangeres 27.september i Trondheim, kan dere sammen med oss følge de to mennene gjennom oppkjøringsprosessen, hele den spennende veien mot NM! Tiden fremover vil for disse to mennene bli preget av intens øving på kjøkkenet, perfeksjonering av retter og smak og høyt tempo frem til den store konkurransen. Vi heier frem de to dyktige kokkene, og gleder oss stort over å kunne følge med på hele prosessen.

Daniel Rosvold er oppvokst i Horten og har jobbet som kokk helt siden han var 18 år gammel. En YouTube-video av verdenskjente Heston Blumenthal skulle påvirke unggutten til å søke jobb i Oslo som restaurantkokk under sin lærlingtid – et spennende karrierevalg som førte han videre til Soria Moria Hotel i Oslo hvor han jobbet en periode og etterhvert fikk stilling som Sous Chef. Hver dag leste Rosvold bøker og søkte rundt på Internett for nye oppskrifter og ideer.  Hans store lidenskap for mat motiverte han sterkt til å studere hardt og lære nye- og mer avanserte teknikker. I 2017 startet kokken som kjøkkensjef ved Restaurant Gamle Raadhus, hvor han fremdeles jobber i dag.

Robert Elias Rydland startet sin kokkekarriere tilbake i 2016, hvor han var lærling under Daniel ved Soria Moria Hotel. Han fulgte trofast Daniel etter ansettelsen hos Gamle Raadhus – hvor han fortsetter sin lærlingtid. Robert brenner for kokkeyrket og drømmer om å en dag åpne sin egen restaurant.

Kokketalentet Daniel Rosvold har blant annet jobbet med store kokke-profiler som Geir Skeie og Ørjan Johannesen. Han fikk gjennom et foredrag om moderne gastronomi på Sørlandet også muligheten til å møte sitt store idol, Blumenthal.

Daniel Rosvold deltok i NM i kokkekunst også i 2016, i tillegg til Årets grønne kokk i fjor. Det ble ingen pallplassering, men han har plukket med seg mange triks og teknikker under konkurransene som han vil dra nytte av videre. Nå er han og commis Rydland 110% klare for en tøff oppkjøringsperiode og å klaske til med en god plassering i NM med sine finurlige ideer og smakskombinasjoner. De går selvsagt for gull – noe vi i Eureca Engros også har tro på. Derav har vi gått inn som samarbeidspartnere slik at de har tilstrekkelig med råvarer å øve med for å kunne perfeksjonere rettene og smakene. Mennene er fornøyde med samarbeidet og sier:

”Vi har et utrolig godt inntrykk av både firmaet og de ansatte, og ikke minst var vi imponerte over effektiviteten deres og de gode tjenestene Eureca tilbyr”.

Vi gleder oss over å støtte og heie de frem på veien til NM! Det blir brennhett og utfordrende, og sammen med oss kan du følge med på tempoet deres fremover.