Gul Uke: Nortura Sandeid

Lam fra Hardanger er sunne og friske lam rett fra fjellbeite som er foredlet ved kyndige hender på Sandeid. God kvalitet er sammensatt, men trivsel for dyra, gode beiter og godt avlsarbeid er viktig. I Hardanger er det mange små besetninger som driver med sau og små besetninger gir bonden mulighet til å følge opp hvert enkelt dyr.

Sauehold har århundrelange tradisjoner i Norge og sau er som skapt for Norske forhold. Kosten bidrar til at kjøttet fra norske lam har så god smak. De har en variert og næringsrik, naturlig kost med mye planter, gress, lyng og urter. Hardanger har mye nedbør og det gir frodig natur og de høye fjellsidene gjør at dalen holder godt på varmen.

Høsten er høysesong for norsk lam og siden de fleste delene av lammet er møre, klarer de seg med kort tilberedningstid i panne, på grill eller i ovn. Lam brukes også i tradisjonsmat som pinnekjøtt, smalahove og komle.

Lam Ytrefilet

m/Fett Ca1,8kg Hardanger

Fra -23°C til -18°C
Lam Ytrefilet m/Fett Ca1,8kg Hardanger

kr 414,24 pr. kilo

kr 745,63 1pk
Kan leveres fra 22. januar

Lam Lårskiver

Ca2,5kg Hardanger

Fra -23°C til -18°C
Lam Lårskiver Ca2,5kg Hardanger

kr 144,43 pr. kilo

kr 361,08 1pk
Kan leveres fra 22. januar

Lam Indrefilet

Ca1kg Hardanger

Fra -23°C til -18°C
Lam Indrefilet Ca1kg Hardanger

kr 469,18 pr. kilo

kr 469,18 1pk
Kan leveres fra 22. januar

Lam Mørbrad

Ca1,4kg Hardanger

Fra -23°C til -18°C
Lam Mørbrad Ca1,4kg Hardanger

kr 269,00 pr. kilo

kr 376,60 1pk
Kan leveres fra 22. januar

Lam Nakke m/Ben

Ca5kg Hardanger

Fra -23°C til -18°C
Lam Nakke m/Ben Ca5kg Hardanger

kr 75,00 pr. kilo

kr 375,00 1pk
Kan leveres fra 22. januar

Lam Ribbe

m/Ytrefilet Ca1,4kg Hardanger

Fra -23°C til -18°C
Lam Ribbe m/Ytrefilet Ca1,4kg Hardanger

kr 273,86 pr. kilo

kr 383,40 1pk
Kan leveres fra 22. januar

Lam Knoke

Ca5kg Hardanger

Fra -23°C til -18°C
Lam Knoke Ca5kg Hardanger

kr 129,00 pr. kilo

kr 645,00 1pk