Strandli Gård

I naturskjønne omgivelser i Nordland driftes Strandli gård av Siri og Tor Stabbforsmo. Lenge produserte ekteparet kvalitetsmelk fra familiegården. De hadde begge et sterkt ønske om å kunne følge produksjonen ”fra jord til bord”, så i 2005 startet de sitt eget ysteri. I dag produserer de sin egen lokale ost og gleder seg over å få komme i tett kontakt med fornøyde sluttforbrukere. Sammen skaper Siri og Tor velsmakende norske spesialiteter som Bærås- Cammen og Golvertind. Dette er oster som har gitt dem både gull, sølv og bronse i NM i lokalmat. I tillegg til produksjonen tar Strandli gård imot gjester som tilbys matservering og overnatting i autentiske tømmerhus fra 1870. Se nærmere på hva Siri og Tor tilbyr på deres nettside strandligard.no.

                                                        

Golvertind er en blåmuggost oppkalt etter Golvertinden i nordkanten av Børgefjell nasjonalpark. Server den gjerne med litt sirupsbrød, portvinssyltede korinter og ristede nøtter, eller kvedeeple gelé og usaltet kjeks. Golvertind er en myk og mild blåmuggost som også faller i smak hos de som er litt skeptiske til de klassiske kraftige blåmuggostene.

                                                    

Bæråscammen er en camembertost som er oppkalt etter åsen bak gården. Den passer godt på ostebordet servert sammen med lyst brød eller kjeks, og noe søtt som en marmelade, gelé eller tørket frukt. Den er også ypperlig å ta med i tursekken med litt ferskt steinovnsbrød og tyttebærgelé.

Bæråscammen er en mild hvitmuggost med klar hvit skorpe og en lys ostemasse.

Kan leveres fra 25. juni

Bæråscammen

200g Strandli

Bæråscammen 200g Strandli

kr 568,80 pr. kilo

kr 113,76 pr. f-pak

kr 796,32 7pk
Kan leveres fra 25. juni

Golvertind

Blåmuggost Ca1kg Strandli

Golvertind Blåmuggost Ca1kg Strandli

kr 458,75 pr. kilo

kr 458,75 pr. f-pak

kr 917,50 2pk