PASH Håndlaget Sjokolade

Etter flere reiser rundt om i verden, returnerte Philippe Alexander Smith Hogsten (PASH) til farens fødested i Hemsedal. Herfra har han siden 2014 skapt enestående sjokolade inspirert av lokal kultur og kjærlighet til natur. Sjokoladeplatene fra PASH blir eksklusivt håndlaget av de fineste råvarer fra alle verdens hjørner. Kakao og frysetørkede norske bær blandes skånsomt med fyldig sjokolade, og resultatet er et unikt produkt som kan nytes med HELT ren samvittighet. Ikke bare er ingrediensene naturlige og forpakningen 100% nedbrytbar, PASH donerer også deler av overskuddet til organisasjonen HOLD NORGE RENT. Slik støtter de aktiviteter som skal stoppe forurensing og sikre en bedre fremtid for planeten vår. Les mer om PASH og deres flotte bidrag til miljøet på pashsjokolade.no.

Pash melkesjokolade m/frysetørkede bringebær 41% 70 g.

Håndlaget sjokolade med syrlige biter av frysetørkede bringebær. Høyt innhold av vitaminer og antioksidanter. Minimum 41% sjokolade. Emballasjen er 100% nedbrytbar. Sjokoladen produseres i Hemsedal, og de fokuserer på å bruke så mye lokale råvarer som mulig. PASH er initialene til mannen bak sjokoladen; Philippe Alexander Smith Hogsten.

Pash mørk sjokolade m/frysetørkede jordbær 70% 70 g:

Håndlaget, mørk sjokolade med rause biter av frysetørkede jordbær. Emballasjen er 100% nedbrytbar. Sjokoladen produseres i Hemsedal, og de fokuserer på å bruke så mye lokale råvarer som mulig. PASH er initialene til mannen bak sjokoladen; Philippe Alexander Smith Hogsten.

Melkesjokolade 41% M/multer 70g Pash

Håndlaget, sjokolade med rause biter av frysetørkede multer. Emballasjen er 100% nedbrytbar. Sjokoladen produseres i Hemsedal, og de fokuserer på å bruke så mye lokale råvarer som mulig. PASH er initialene til mannen bak sjokoladen; Philippe Alexander Smith Hogsten.