Eureca er Norges eneste ekspress engros

Visste du at Eureca er Norges eneste ekspress engros? Det betyr at vi er åpne for det aller meste som kundene våre er ute etter – for vi strekker oss langt for at de skal være fornøyde og at vi skal ta så lite som mulig tid fra den hektiske hverdagen deres. Denne Eureca-holdningen gjør at vi tilbyr Eureca-leveranser, altså bestilling og levering på 6 timer, eller det andre kaller ekspressleveranser. For hvis det virkelig haster så kan vi også levere innen 90 minutter – vi er jo tross alt Norges eneste ekspress engros. Vi er der for å gjøre det lille ekstra – ekstra fort – for kundene våre.   

Vi er en totalleverandør til hele HoReCa-markedet og kaller oss selv Eureca-mennesker. Våre ansatte har utvidede fullmakter for å kunne gi våre fantastiske kunder den gode og raske servicen de fortjener – blant annet at våre sjåfører bærer varene du har bestilt helt inn til kjøkkenet ditt.

Men hvorfor heter vi Eureca? Eureca betyr «jeg har funnet det», og er et uttrykk som stammer fra da Arkimedes oppdaget prinsippet for oppdrift da han tok seg et bad. Oppdagelsen løste en utfordring han hadde jobbet med lenge, og Arkimedes ble så begeistret av sin egen oppdagelse at han glemte å kle på seg og sprang naken ut på gaten mens han ropte EUREKA!

For oss viser denne historien at de største utfordringene kan løses før du vet ordet av det. Dette inspirerer oss i Eureca til å finne de beste løsningene for kundene våre, selv når det kreves at vi må gjøre dette i full fart. Vi hadde ikke vært Norges eneste ekspress engros hvis vi ikke var en fleksibel gjeng. Derfor tilbyr vi alle kundene våre: rask bestilling på 6 timer, ekspressleveranser innen 90 minutter, et bredt sortiment av varer, god avvik- og reklamasjonshåndtering, en enkel og kjapp nettbutikk, rabatter og gratis frakt for bestillinger over 2500 og mye, mye mer. Du vil nok forstå i ekspressfart at vi strekker langt for kundene våre i Eureca.