Svin Indrefilet
-
- Varebeskrivelse
- Renskåret kvalitetsfilet av norsk svin. Magert og proteinrikt kjøtt. Anbefaler å tine på kjøl for å redusere tinesvinn. Tilberedning: Produktet egner seg godt til biff, helstekt og ikke minst grill. Serveringstips: Salte og pepre fileten og brun den i panne med litt hvitløk og timian. Sett i ovn og stek til kjernetemperatur på 65-70 grader. Ta ut av ovn og hvil 15 min før transjering. Serveres med soppstuing, saltbakte småpoteter, og broccolini.
-
- Varenummer (EPD)
- 950261
-
- Varemengde
- 5,5 kilo
-
- Leverandør
- GRILSTAD AS
-
- Opprinnelsesland
- Norge
-
- Oppbevaring
- Fra -23°C til -18°C
-
- Ingredienser
- Indrefilet av svin.
-
Næringsinnhold pr. 100 gram
- ENERGI_KCAL
- 116.0
- ENERGI_KILOJOULE
- 489.0
- ENUMETTEDE_FETTSYRER
- 1.2
- FETT
- 3.1
- FLERUMETTEDE_FETTSYRER
- 0.5
- KARBOHYDRATER
- 0.0
- METTEDE_FETTSYRER
- 1.0
- PROTEIN
- 22.0
- SALT
- 0.1
- SUKKER
- 0.0
-
Allergener
- Fri forbløtdyr
- Fri foregg
- Fri forfisk
- Fri forgluten
- Fri forlupiner
- Fri formelk
- Fri fornøtter
- Fri forpeanøtter
- Fri forselleri
- Fri forsennep
- Fri forsesam
- Fri forskalldyr
- Fri forsoya
- Fri forsulfitt