Kladdkaka
Fra -23°C til -18°C
- Inneholderegg
-
- Varebeskrivelse
- Glutenfri kladdake som passer perfekt både til hverdag og til fest! Den er akkurat passe klebrig og har en herlig duft av kakao og vanilje. Kladdkaken fryses ned direkte etter steking. På den måten holder den seg fersk i lengre tid. Kaken kan med fordel skjæres når den er fryst om man ikke vil ta ut hele kaken fra fryseren. Både hel kladdkake og oppskårne biter tiner raskt i romtemperatur. Fri for gluten- laktose- og melkeprotein.
-
- Varenummer (EPD)
- 4917621
-
- Varemengde
- 0,4 kilo
-
- Leverandør
- JENSEN & CO
-
- Opprinnelsesland
- Sverige
-
- Oppbevaring
- Fra -23°C til -18°C
-
- Allergierklæring
- Egg
-
- Ingredienser
- Sukker, egg, rapsolje, glutenfri hvetestivelse, fettredusert kakaopulver (6%), psylliumfrøskall, rismel, bakepulver (natriumpyrofosfat, natriumbikarbonat), maisstivelse, potetstivelse, maltodekstrin (mais), fortykningsmiddel (cellulosegummi, guarkjernemel, xantangummi), emulgator (mono- og diglyserider fra fettsyrer [veg.]), salt, aromaer.
-
- Alkoholprosent
- 0.0
-
Næringsinnhold pr. 100 gram
- ENERGI_KCAL
- 420.0
- ENERGI_KILOJOULE
- 1750.0
- FETT
- 22.0
- KARBOHYDRATER
- 49.0
- KOSTFIBER
- 2.5
- METTEDE_FETTSYRER
- 2.5
- PROTEIN
- 5.0
- SALT
- 0.6
- SUKKER
- 40.0
-
Allergener
- Fri forbløtdyr
- Inneholderegg
- Fri forfisk
- Fri forgluten
- Fri forlupiner
- Fri formelk
- Fri fornøtter
- Fri forpeanøtter
- Fri forselleri
- Fri forsennep
- Fri forsesam
- Fri forskalldyr
- Fri forsoya
- Fri forsulfitt