Giraffen

Vi kunne valgt et hvilket som helst dyr som det nye rabattsymbolet vårt. For eksempel en løve, en elefant, en bever, eller en gorilla. Men vi gjorde ikke det. Vi valgte en giraff. For giraffer strekker seg lenger. Akkurat som oss i Eureca.

Ønsker du å spare penger når du handler hos Eureca? Du kan selv velge produktet du vil ha som Giraff. La oss fortelle deg hvordan. Først finner du det produktet du ønsker å ha som Giraff på nettsiden vår. Du skriver ned eller kopierer EPD nr. Så går du på innstillinger på brukeren din. Du må være hovedbruker for å kunne legge inn Giraffen. Se eksempler under: 

Du kan selv endre Giraffen mellom hver handel om du ønsker dette.

Giraffen vises i handlekurven. Her ser du når handlevognen er over 4000 kr, så får du 5% på Giraffen du har valgt. Da ser du at produktet ditt (Evergood konseptkaffe) nå er merket med en Giraff har blitt rabattert i handlevognen. Når du legger på varer slik at handlevognen er over 8000 kr får du ytterligere 5% til på din Giraffen. Ønsker du kun å handle ett produkt som er din Giraff, er så klart dette også lov. Hos oss er det du selv som bestemmer hvilket produkt som skal få rabatt. 

Kort forklart: Giraff-vare, hva er det? Du velger et produkt du kjøper mye av og legger inn EPDen her. Handler du for mer enn 4000,- får du 5% rabatt. Handler du over 8000,- kr får du ytterligere 5% rabatt på din Giraff! En målrettet rabatt til deg! Giraffen kan endres mellom hver handel. Giraffen og rabatten vises i handlevognen når du har lagt den til.

Begrensning på Giraffen:Du ikke kan legge inn Coca-Cola produkter, tobakk, øl/vin eller brennevin og enkelte produkter.  Ønsker du mer info: Ring oss på 22304030