Eureca-fondet 2024
Det er fortsatt utfordrende å rekruttere nok dyktige mennesker til serveringsbransjen. Derfor ønsker Eureca engros også i 2024 å hjelpe til med å støtte og løfte frem morgendagens stjerner, så flere velger å bli en del av denne fantastiske bransjen.
I fjor var det Kenneth Laupstad, Andreas Enger Fjellheim og Hans Almeland Seim som fikk hver sin del av fondet på 100 000,-
Vi er nå klare for å ta imot nye søknader fra dere!
Kanskje er det akkurat deg vi kan hjelpe med å realisere en drøm denne gangen?
Hvem kan søke?
For å søke må du enten være student eller faglært innen serveringsbransjen. Eureca-fondet skal være med å hjelpe folk som brenner for bransjen, så de kan nå sine mål. Fondet kan hjelpe med sponsorat, utdanning, utstyr, kurs eller til en helt sprø idé – Men bidraget må brukes på noe som er relevant til faget.
I søknaden må du fremlegge en plan på hva støtten skal gå til, og i etterkant må du sende inn dokumentasjon på hvordan du har brukt bidraget.
Dersom du blir en av de heldige utvalgte, vil vi i Eureca følge deg på våre sosiale kanaler. Bilder og/eller film må sendes inn i etterkant, som igjen publiseres av Eureca, for å vise at fondet har gått til gode formål. Dette igjen for å fremme serveringsbransjen.
Søknaden sendes til hei@eureca.no og merkes med Eureca-fondet.
Søknadsfristen er utløpt (15. juni 2024) - Utdelingsdato: 1. september
Juryen
Dette er juryen som skal avgjøre hvem som skal få en del av Eureca-fondet:
- Ida Juliane Havnås, Styreleder hos Eureca engros AS
- Katarina Thylin, Direktør forretningsutvikling og tjenester hos ASKO Servering
- Helena Aldridge, Kategorisjef hos NorgesGruppen
- Andreas Fjellheim, Kjøkkensjef ved restaurant Arakataka og tidligere vinner av fondet
- Christer Rødseth, Kjøkkensjef på Vaaghals og Code Restaurant
- Jamal Peroti, Salgs- og markedssjef hos Eureca engros AS