The Ocean Straw Sugerør utelukkende laget av et patentert råmateriale bestående av tre og planter. De kan brukes i opptil 24 timer i væsker ved 40° uten å bli myke og 2 timer i væske ved 70°. Klikk her for å se produktene
HVA BETYR EGENTLIG LAGERLØS? Du visste kanskje at Eureca fronter lagerløs, for det har du ofte lest. Men du vet kanskje ikke hva det faktisk betyr?
GREVESTUA CATERING OG PARTYFIX Etter 11 år har lidenskapen til mat og sosialt samvær skapt et serverings-konsept som stadig får nye fans og nye lokasjons-ben å stå på. Med god, velsmakende mat og unike, skreddersydde opplevelser går Grevestua lyse serverings-tider i møte.
ELDHUSET På Grünerløkka i Oslo startet en gjeng matentusiaster opp et southern BBQ-konsept som nå troner øverst på Tripadvisors liste over grillrestauranter i Oslo. Siden etableringen i 2014 har «Løkka»-filialen fått en like populær søsterlokasjon på Bislett
SENTRALT PLASSERT LAGERHUS Vi prøver alltid å levere i ekspressfart. For å sikre dette har vi lagt hovedlageret vårt på Ryen, så vi kan levere til alle våre kunder i Stor-Oslo!
TA IMOT VÅRE LEVERANSER – AKKURAT NÅR DU VIL! Driver du et serveringssted og trenger en fleksibel samarbeidspartner? Da er det topp å vite at vi lar deg selv velge når vi leverer varene dine.
Live lagerbeholdning Bekymret for at vi skal være utsolgt for en spesiell vare? Fortvil ikke: med vår live lagerbeholdning holdes du alltid oppdatert mens vi sender leveransen din ut i ekspressfart.
Få alt du trenger på ett sted I vår nettbutikk gir vi deg en førsteklasses reise som loser deg trygt til kassa 🫡 🛬 Bestill alt du trenger nå!
Avvikshåndtering Er du klar over hvor god avvik- og reklamasjonshåndertingen vår er? Ønsker du å vite hvordan det funker? Klikk deg inn på saken da vel!
Bredt utvalg i ekspressfart Eureca har alt du trenger på ett sted – og leverer i ekspressfart helt inn til kjøkkenet ditt. Det nytter ikke å være Norges eneste ekspress engros om vi ikke har det du trenger. Derfor har vi et bredt utvalg varer som gjør at vi dekker det meste.
Gratis frakt fra 2500,- Du betaler ikke for store leveranser fra Eureca. Ved ordre som overstiger visse beløp ruller også godene inn utover et hurtig gjensyn med en av gepard- eller giraff-bilene våre.
Bestill og få varene på 6 timer Med en standard Eureca-leveranse får du en rask levering på 6 timer! Vi kaller det bare Eureca-leveranser. Andre kaller det ekspressleveranser. Det er fort gjort – selv når du legger inn en vanlig leveranse hos oss. Les mer her.
ekspress engros Ekspress engros Eureca er Norges eneste ekspress engros. Det betyr at våre normalleveranser er det andre ville kalt ekspressleveranser! I Eureca jobber vi for å finne de beste løsningene for deg, selv når det kreves at vi må gjøre dette i full fart. Vi er der for å gjøre det lille ekstra – ekspressfort – for kundene våre. Les mer her.
Kunde på 2 min Vanvittig enkel nettbutikk Det er fort gjort å bli kunde hos Eureca! Vi Eureca-mennesker forstår godt hvor hektiske dagene i matbransjen er – derfor tar det faktisk ikke mer enn 2 minutter å bli kunde og handle alt du trenger i Eurecas nettbutikk. Les hvordan her.
Skullerudstua For 7 år siden fikk Skullerudstua nye ben å stå på da Hilde Bunæs og Francisco Barrera Apolinario tok over ansvaret for serveringsdriften i lokalene. Dette tohodede vertskapet har i løpet av disse årene forvandlet en ordinær markastue til et spennende serveringskonsept ved porten til Østmarka.
Norsk Kombucha I Skien ligger Hoppestad Gård, som tradisjonelt har produsert økologiske grønnsaker i forskjellig former, men siden 2011 også foredlet høy-næringsrike, økologiske grønnsaksspirer. Arve Christian Lode og Per Arne Hoppestad startet å brygge kombucha i 2016, som i likhet med spirene er levende og i utvikling helt frem til den lesker norske struper i flere spennende og smakfulle varianter.
Vossakjøt I 1964 startet Voss Kjøttindustri opp på Voss. Her skulle det lages ekte og smakfulle spesialiteter. I 2012 kjøpte matentusiasten Willy Roger Jacobsen bedriften, og Voss Kjøttindustri ble til varemerket Vossakjøt som vi kjenner det i dag.
JOH. JOHANSSON KAFFE Se her for produkter tilknyttet Rainforest Alliance, Fairtrade og Debio fra JOH. JOHANSSON KAFFE, samt informasjon om de forskjellige merkeordningene.
Mere Mat I 2010 etablerte søstrene Elisabeth og Jannike Isachsen Mere Mat; et bærekraftig ferdigmat-konsept med fokus på sunne og gode supper med bare bra innhold. Det skulle vise seg å være en god ide´, for deres smakfulle oppkok uten tilsetningsstoffer ble en «instant hit» i butikkhyllene.
Finnmark Rein I 1994 startet familiebedriften Finnmark Rein opp i Øst-Finnmark. Siden den gang har Finnmark Rein levert fantastiske produkter, samtidig som de har tatt vare på reinnæringen og dyrene i prosessen.
Restaurant Rest Bærekraft er i vinden som aldri før, men hos «Restaurant Rest.» har de tatt skrittet et kvantesprang lengre enn resten av bransjen. Her blir man servert mat i verdensklasse basert på råvarer som ellers ville blitt kastet, og i tillegg er alt av inventar i serveringslokalet gjenbruk.
Xa Xa Xa Xa har på rekordtid blitt et smakfullt «must» for sultne ganer på jakt etter førsteklasses, autentisk mat fra orienten.
Nye varenummer Et utvalg av produkter i kategorien frukt og grønt har fått nye varenummer. Se her for nye varenummer
Ring så er vi der innen 90 minutter Plutselig får du en stor booking, og da trenger du en partner som hjelper deg på stående fot – som ved å tilby ekspresslevering innen 90 minutter!
Lofoten Lofoten har opplevd en fantastisk vekst de siste 30 årene; fra de begynte å lage fiskekaker i Stamsund i Lofoten i 1994 til å levere et bredt utvalg av sjømatprodukter til alle landets butikker. Bedriften har gått fra å være en liten, lokal leverandør til å bli en nasjonal merkevare.
BACALAO TIL FOLKET På 1600-tallet begynte vi nordmenn å produsere klippfisk her til lands, og på øya Tustna i Møre og Romsdal var det perfekte forhold om sommeren; kald, tørr nordavind og svaberg med klipper som fisken kunne tørkes på, derav navnets opprinnelse. Marianne og Preben Falster har nå tatt med seg den originale klippfisken fra Tustna til hovedstaden, og midt i Oslos Manhattan har de åpnet en restaurant for å servere førsteklasses bacalao til folket.
Hedone En smaksbombe med flying start. Mads Revheim-Skjolden og James Maxwell-Stewart hadde lekt med tanken på å åpne restaurant sammen i Oslo, og i mai 2022 ble det perfekte lokalet ledig. I september 2022 åpnet de Hedone; en kritiker-bejublet omakase-restaurant inspirert av de beste smakene fra Asia.
Santa Maria lanserer Snack Baser Santa Maria Snack Baser leveres som pellets og utvides opptil 5 ganger størrelse ved fritering. Ved å tilberede etter behov kan du tilby gjestene en fersk innbydende snacks. Og det viktigste av alt - ved å tilsette valgfritt krydder lager du din egen signatur snacks, unikt for ditt serveringsted.
Nyt Evergood kaffekapsler på din maskin! Våre kaffekapsler er kompatible med Nescafé®Dolce Gusto®*systemet og de fleste Nespresso®* -kapselmaskiner. Med denne nyheten finner du nå Evergood Kaffe på alle plattformer, uansett hvilken tilberedningsmetode du foretrekker.
Rorbua Rorbua har lange tradisjoner på Aker Brygge. Da Rorbua åpnet dørene for første gang var det med pizza og speilegg på menyen, og de hadde lenge et tradisjonelt pubkonsept. Gjennom årene er menyen endret og utvidet ved flere anledninger. Dagens Rorbua kan skilte med å ha et fullverdig pub- og restaurantkonsept.