Tynnribbe

-
- Varebeskrivelse
- Sous vide ribbe, kokt på 80 grader i 12 timer. En saftig og fin ribbe. Vi har gjort forarbeidet, du trenger bare å avslutte. Ribben er rutet. Fremgangsmåte; Temperer ribben i ca 1t før steking. Ta ut ribben av pakningen, kraften kan brukes til saus.Ribben bør rutes opp på nytt for å få bedre resultat. Lag en forhøyning under midten av ribben av aluminiumsfolie, stekes på rist i varmluft 225°C i 40-50 min, eller til svoren er sprø og gyllen.
-
- Varenummer (EPD)
- 3239456
-
- Varemengde
- 2,9 kilo
-
- Merkevare
- UNIL+
-
- Leverandør
- UNIL AS
-
- Opprinnelsesland
- Norge
-
- Oppbevaring
- Fra 0°C til 4°C
-
- Ingredienser
- Svin tynnribbe 91 % (opprinnelse: Norge), vann 8 %, salt, antioksidant E331, konserveringsmiddel E262, surhetsregulerende middel, E 500, maltodekstrin, vegetabilsk aroma.
-
Næringsinnhold pr. 100 gram
- ENERGI_KCAL
- 338.0
- ENERGI_KILOJOULE
- 1395.0
- FETT
- 31.9
- KARBOHYDRATER
- 0.1
- KOSTFIBER
- 0.0
- METTEDE_FETTSYRER
- 12.0
- POLYOLER
- 0.0
- PROTEIN
- 12.5
- SALT
- 1.0
- SUKKER
- 0.0
-
Allergener
- Fri forbløtdyr
- Fri foregg
- Fri forfisk
- Fri forgluten
- Fri forlupiner
- Fri formelk
- Fri fornøtter
- Fri forpeanøtter
- Fri forselleri
- Fri forsennep
- Fri forsesam
- Fri forskalldyr
- Fri forsoya
- Fri forsulfitt