OMBU

Verdens første sunne og digge energidrikk!? OMBU er utviklet som et opprør mot fake skvip og manglende innovasjon blant energidrikkene. Hvorfor må «alt» som er digg være usunt?

Vi har blitt mer opptatt av hva vi får i oss, og det mangler ærlige, sunne og nyttige alternativer i norske drikkevarehyller. Dette ønsket vi å gjøre noe med, og bestemte oss for å ta saken i egne hender. OMBU er en sunn og digg drikk som gjør deg våken, noe du kan drikke med god samvittighet. Debio-godkjent økologisk og laget av asiatisk grønn kombucha-té. Helt sukkerfri og uten kunstig søtning. Ingen fargestoffer. Ingen konserveringsmidler. Ingen e-stoffer. Null tull og bare god energi. Utviklet av de unge gründerne Isak (25) og Sindre (25), som var lei usunne energidrikker og lite innovasjon.

Hvordan OMBU gjør deg våken

For å gjøre deg våken har vi brukt nøye utvalgte ingredienser fra naturlige kilder. OMBU inneholder omtrent en kaffekopp med koffein, og koffeinet vi bruker er ekstrahert fra grønne kaffebønner. I tillegg har vi lagt til Acerola, som er en frukt fra Amazonas i Sør-Amerika. Den er en av naturens største kilder til vitamin C, og drikker du én OMBU har du faktisk dekket halve dagsbehovet ditt.

Kort om kombucha

Kombucha er en drikk laget av fermentert te (vi bruker grønn japansk Sencha-té), sukker og kombucha-kultur. Den nøyaktige opprinnelsen til kombucha har blitt tapt med tiden, men vi vet at den daterer minst to tusen år tilbake i tid, mest sannsynlig til Kina under Tsin dynastiet der den var kjent som «The Tea of Immortality».

Kombucha lages ved å blande sukker, kombucha-kultur, té og vann i en beholder, og deretter la denne fermentere i noen uker. Når kombucha-kulturen, også kalt scobyen «spiser» opp sukkeret produseres det en rekke organiske syrer, vitaminer, aminosyrer og enzymer. Vi varmer vår kombucha opp til 70 grader etter den har blitt tappet på boks for å være trygge på at den ikke inneholder noen uønskede mikroorganismer, men OMBU inneholder fremdeles det viktigste fra fermenteringen: organiske syrer, vitaminer og antioksidanter.

Visste du: scoby høres kanskje ut som et søtt kallenavn, men det står faktisk for «Symbiotic Culture of Bacteria and Yeast».

Kort om vår historie

Vi heter Isak og Sindre, to helt alminnelige karer med store ambisjoner som valgte en litt utradisjonell vei. Skolen var aldri helt vår greie - vi syntes det var mye morsommere å skape ting selv. Som 16-åringer startet vi et design- og kommunikasjonsbyrå. I løpet av noen år vokste vi til ti ansatte. Vår spesialitet var å coache store norske selskaper i de nye sosiale mediene, og holdt mange foredrag rundt om kring. Vi jobbet mye sent og som så mange andre konsumerte vi store mengder kaffe og energidrikk. Vi er lidenskapelig opptatt av helse og kosthold, og fortvilte stort over mangelen på en sunn energidrikk. Det viste seg å være spiren som over tid fikk oss til å begi oss ut på helt nye gründer-eventyr. Vi visste ikke helt hva vi gikk til, men vi var helt sikre på at vi skulle få det til. Etter over to år med beinhard jobbing, produktutvikling, brukertesting, utvikling av brand, investorer og mer har vi endelig fått OMBU i boks. Vi er utrolig stolte, og superspent på hva du synes!

I Norge drikker vi utrolige mengder med energidrikk, faktisk hele 30 millioner liter i 2018. Det er en 20% økning fra året før. Dette er en oppadgående trend og vårt mål er å tvinge frem nødvendig innovasjon ved å få et naturlig og ærlig produkt på markedet, med fokus på innhold, kvalitet, helse og miljø. Våre produkter er nå lansert i flere hundretalls butikker rundt om i Norge, og det er ingen tvil om at etterspørselen etter et slikt produkt er sterkt tilstede. 

Vi gleder oss stort til fortsettelsen og håper du blir med oss!

Se kortfilmen de har laget på under 1,5 minutt ved å trykke på lenken nedenfor (denne linken tar deg videre til Youtube) : https://www.youtube.com/embed/TEjvKXPFJjc

Ombu Våken

Tropiske Frukter 0,33l Bx

Ombu Våken Tropiske Frukter 0,33l Bx

kr 74,61 pr. liter

kr 24,62 pr. f-pak

+ Pant

kr 590,88 24pk

Ombu Våken

Frisk Sitrus 0,33l Bx

Ombu Våken Frisk Sitrus 0,33l Bx

kr 74,61 pr. liter

kr 24,62 pr. f-pak

+ Pant

kr 590,88 24pk