Informasjon om leveringsutfordringer

På grunn av gjenåpning av samfunnet og stor etterspørsel opplever vi nå en krevende situasjon for hele verdikjeden for flere varegrupper.

For å demme opp for utsolgt situasjoner fra leverandør, lagerefører nå Eureca flere og flere varer etter gjenåpningen. For å minske avviket på bestillingen huk av på  "På lager" og se om Eureca har lagerført varen du ser etter, eller om det ligger et alternativ lagerlagt.

Vin

For skaffevarer opplever vi nå store forsinkelser og leveranseproblemer. Med bakgrunn i denne situasjonen har vi, for en periode, fjernet skaffevarer fra netthandelen.
Varene Eureca har i netthandelen i dag, skal vi kunne levere som vanlig. Og vi oppfordre dere til å bestille aller helst i hele kasser av 6 eller 12 flasker. Vi kan ikke garantere at vi får alt, men vi gjør vårt beste for å melde ifra til dere om det dukker opp manko på deres ordrer. Det er fremdeles over 2000 forskjellige vin, brennevin og øl-varianter tilgjengelig. I en periode håper vi at det skal dekke de aller fleste behov.

Vi håper dette normaliserer seg snart, og følger utviklingen tett!
Ta gjerne kontakt med din selger eller kundeservice om du lurer på noe.

Kundeservice Tlf: 22304030

Kundeservice epost: Kundeservice@eureca.no