Corona-info fra Eureca

Viktig informasjon om varer og tilgjengelighet.

Kjære kunder!

Det er tøffe tider i servings-bransjen om dagen, og gjester og kunder er sårt savnet!

Heldigvis ser vi at flere kunder kommer tilbake, selv om volumene ikke er der de var før Corona. Leverandørene våre har også merket fallet kraftig, og mange har vært nødt til å endre produksjon av varer for å dekke etterspørselen i dagligvaremarkedet. Derfor er det noen SHH-produkter som ikke er å skaffe i disse dager. Disse fjernes fra netthandelen, og tas inn igjen når produksjonen er i gang igjen. Bruk forbruker-forpakninger inntil videre.

Dere vil også oppleve noe mer utsolgt-situasjoner enn vanlig. Vi prøver å ha nok på lager, men vi oppfordrer til å være fleksibel ift. merkenavn og forpakningstørrelser. Da er det lettere for oss å hjelpe dere ved utsolgt-situasjoner. Eureca ønsker å ta  hensyn til miljø og bærekraft.  Å kaste mat pga holdbarhet er noe vi vil unngå. Følg også med på tilbuds-fanen på forsiden vår. Der er det muligheter for å gjøre gode kjøp på varer med kort holdbarhet.

Er det varer som er spesielt viktige, kontakt kundeservice så sørger vi for å ha nok til å kunne dekke behovet ditt. Om du har arrangementer og trenger unormalt store volumer, bør du også si ifra til kundeservice i god tid. Da er det lettere for innkjøper å være sikker på at vi skaffer varene.

Take care & be safe.

Mvh

Alle oss i Eureca